LM Immigration ServicesOver ons

LM Immigration Services is een juridisch adviesbureau gespecialiseerd in het migratierecht, ook wel het vreemdelingenrecht genoemd. Wij helpen u graag met de aanvraag van een visum voor kort verblijf of een verblijfsvergunning voor langere periode.

Gespecialiseerde hulp bij verblijf

De aanvraag van een visum of verblijfsvergunning kan best ingewikkeld zijn. Wij begrijpen dat het niet alleen gaat om de wetgeving, maar ook om uw persoonlijke reis. LM Immigration Services staat klaar om u door het hele proces te begeleiden, zodat u zich zeker voelt over uw keuzes. Bij ons bent u aan het juiste adres voor het aanvragen van een verblijfsvergunning op basis van uw partner, kinderen en andere (EU) familieleden. Ook voor verblijf op basis van werk, studie, of andere doeleinden bieden wij gespecialiseerde hulp. Kijk voor meer informatie over onze diensten op deze pagina.

Onze visie

Wij geloven er in dat iedereen vrij moet zijn om te kiezen waar zij hun leven willen doorbrengen. Vanuit deze gedachte helpen wij mensen met hun migratiezaken. Daarnaast vinden wij dat juridische hulp voor iedereen toegankelijk moet zijn, daarom bieden wij juridische hulp tegen een gunstig tarief. Is dit tarief vanwege uw persoonlijke situatie niet haalbaar, dan zijn wij altijd bereid om een passende oplossing te bespreken.

Specialisatie

Visum kort verblijf
Toegang en Verblijf (TEV procedures)
Machtiging voorlopig verblijf (MVV)
Gezinshereniging (verblijf bij ouder of kind)
Verblijf bij een minderjarig Nederlands kind (Chavez-Vilchez)
Toetsing EU-recht
België route (Europa route)
Kennismigrant
Zoekjaar hoogopgeleiden
EU langdurig ingezetene
Verblijfsvergunning voor onbepaalde tijd
Wijziging beperking verblijfsvergunning
Verlengen verblijfsvergunning
Optie
Naturalisatie

Onze diensten zijn beschikbaar in het Nederlands en Engels.

Wij kijken ernaar uit om u te helpen bij het starten van een nieuw hoofdstuk in uw leven. Voor betrouwbare hulp bij visa en verblijfsvergunningen kiest u LM Immigration Services. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

 

 

 

Vragen?

Stel ze hier

Postadres

Segment 3 – A4252
6921 RC Duiven

Contact

06 864 654 19
info@lmimmigrations.nl